Vi er Ivo

En gjeng med lidenskap for digital handel, som er opptatte av å tenke utenfor boksen for å skape de beste opplevelsene, være seg for kunder eller for oss selv.

Favicon

Nytt, men gammelt

Etablert i 2023, men tidligere en del av teknologi- og netthandelsbyrået Geta med kontorer i 5 land. Med sterk forankring mot teknologi har vi dannet Ivo for å ha fullt fokus på optimalisering av netthandel og kundeopplevelser.

Som navnet antyder er vi inspirert av visjonære utfordrere med en nese for innovasjon. Dette har vi med oss inn i alle våre prosesser hvor vi setter våre kunder i førersetet for å levere morgendagens opplevelser innen digital handel.

Vi utfyller med kompetanse eller kapasitet der det mangler og åpner døren for økt synlighet, konvertering og lojalitet.

Vår hverdag

Vi liker å ha det gøy, enten det er på jobb eller på fritiden. Her ser du et lite innblikk i hverdagen til Ivo, hvor engasjement og glede går hånd i hånd. Hos oss kombinerer vi seriøst arbeid med latter og moro, noe som gjør arbeidsmiljøet både produktivt og trivelig. Vi tror på å skape en balansert hverdag der det er rom for både profesjonell utvikling og sosialt samvær.

Våre spesialister

Som fagspesialister har vi ulike bakgrunner innen UX-design, digital markedsføring, e-commerce management, strategisk rådgiving og data/analyse. Det lar oss arbeide som komplette team når vi hjelper våre kunder med å sette mål, forbedre kundeopplevelsen og skape vekst.

Portrettbilde av Cecilie

Cecilie er vår CRO- ekspert og UX designer som har jobbet i årevis med ekperimentering for store kunder som eksempelvis; Norwegian, E-wheels og Høie. Hennes fokus er alltid på å skape gode brukeropplevelser, analysere brukeratferdpsykologi og designe innovative løsninger som skaper en god kundereise- som vises i konverteringsøkning for våre kunder.
Det hun jobber mest med er design i form av A/B tester og re-design, men også UX-design og CRO reviews. Hun prøver å vise kunder viktigheten av å brukerteste, det å benytte psykologiprinsipper og å skape et inklusivt design.

Portrettbilde av Joachim

Jeg er en erfaren E-commerce Manager og konsulent med en stor lidenskap for å optimalisere digitale plattformer og øke synligheten online. Gjennom mine ferdigheter og innsikter har jeg hatt gleden av å lede strategier for e-handel og digital markedsføring for flere kjente merkevarer. Med en dyp forståelse av digitale mekanismer og et ekte engasjement for å levere resultatorienterte løsninger, jobber jeg alltid for å være en drivkraft for vekst og suksess innen digital handel. Jeg har solid erfaring innen E-commerce management, SEO, SEM, CRO og CRM, og jeg elsker å samarbeide med team for å skape positive og effektive resultater. 

Portrettbilde av Johan

Som en lidenskapelig SEO-spesialist med en forkjærlighet for teknisk SEO, trives jeg best i samarbeid med utviklere der jeg kan bidra til å optimalisere nettsider for både ytelse og synlighet. Jeg brenner for å tenke utenfor boksen, spesielt når det gjelder å anvende psykologiske prinsipper i utvikling av innhold og nettsider. På fritiden er jeg en aktiv person som søker eventyr i friluftslivet og elsker fart, noe som også reflekteres i min tilnærming til å skape raske og brukervennlige nettsider. Denne kombinasjonen av kreativitet, teknisk forståelse og energi driver meg til å levere resultater som skiller seg ut.

Portrettbilde av Kjetil

Kjetil er lidenskapelig opptatt av data og optimalisering. Med flere års erfaring innen netthandel har han utviklet en bred kompetanse gjennom sitt arbeid med blant annet e-commerce management for flere store internasjonale merkevarer.
Gjennom CRO (Conversion Rate Optimization) fokuserer Kjetil på å bruke data til å implementere effektive strategier som øker konverteringsraten og forbedrer kundeopplevelsen. Han brenner for å finne løsninger som kombinerer data og innsikt for å hjelpe kundene med å nå sine mål og maksimere sitt potensiale

Portrettbilde av Meisem

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Portrettbilde av Sara

Sara er en SEO-spesialist med lang og solid erfaring fra både byrå og kundesiden. Hun har et fokus på langsiktige og kostnadseffektive strategier, samt en dynamisk tilnærming for å ivareta fagfeltet som stadig er i endring. Med et hjerte for faget jobber hun for at våre kunder skal øke sin organiske tilstedeværelse.

Portrettbilde av Tomas

Tomas er drevet av sin lidenskap for enkle, men elegante designløsninger. I en ung alder oppdaget han det morsomme med å bringe ideer til liv, med teknologi som hans sidekick. Han liker å bygge broer over de kreative aspektene av et prosjekt med strukturprosessene for å bringe klientens visjon til virkelighet.

Nok om oss

Å være en del av Ivo innebærer langt mer enn å være en ubetydelig del av en stor organisasjon. Som et relativt lite byrå, vil du bli en del av et nært samfunn av kollegaer og ha betydelig påvirkning på kulturen, prosessene og din egen arbeidshverdag.