Ivo Logo

Tjenester som gir mening

Ivo er bygget av eksperter med lang erfaring innen design, markedsføring og strategi. Vårt fokus er å skape gode kundeopplevelser og bidra til vekst innen retail og netthandel.

Vi vet at gode kundeopplevelser og vekst kun er mulig ved systematisk arbeid med hele kjøpsreisen. Derfor har vi strukturert våre tjenester på tvers av synlighet, konvertering og lojalitet.

Synlighet

Riktig synlighet i digitale kanaler er nøkkelen til å sikre vekst. Uten kvalifisert trafikk til nettsiden er det lavere sannsynlighet for å konvertere besøkende til kunder. Vi hjelper med å kartlegge, utvikle strategier og sette i gang tiltak for å sikre at de riktige brukerne finner og besøker de riktige delende av nettbutikken.

Konvertering

Vårt mål er å konvertere så mange som mulig til betalende kunder. En god brukeropplevelse og smidig kjøpsprosess sikrer økt konvertering, bidrar til økt handlekurv og høyere kjøpsfrekvens. Vi har lang erfaring med å snu besøkende til kunder på nett for kjente nordiske merkevarer.

Lojalitet

Å skape lojalitet handler om å være relevant på tvers av kanaler og kontekst. Vi hjelper med å sette opp systemer som sikrer god bruk av førsteparts kundedata og strategier for automatisering av kommunikasjonen gjennom systemene.