Ivo Logo

Book gratis kartlegging

Vil du ha hjelp til å øke salg og konvertering? Vi gir deg svaret på hvor godt nettsiden din
presterer, gjennom vår uforpliktende kartlegging.

Ta det første skrittet mot å styrke din tilstedeværelse på nett ved å booke en kostnadsfri kartlegging av våre erfarne spesialister.

Oppnå forståelse for det du må vite

Vi bruker flere anerkjente verktøy for å vurdere kvaliteten på alle deler av nettsiden din. Resultatene sammenfattes deretter i en tydelig rapport. Resultatene fra tilstandsrapporten blir utfylt med vurderinger av betydning og muligheter for forbedring. Rapporten inneholder også konkrete forslag til tiltak som kan øke kvaliteten på nettsiden din.

Vi sjekker grundig

Universell utforming

Strammere krav fra UUtilsynet for universell utforming gjelder nå for dagens nettløsninger. Vi utfører tester for å verifisere om ditt nettsted overholder disse kravene.

Brukeropplevelse

En positiv brukeropplevelse (UX) omfatter elementer som enkel navigasjon, klar veiledning på nettsiden, bevisst bruk av farger og relevant innhold. Vi gjennomfører tester for å vurdere om ditt nettsted følger prinsippene for god UX.

Søkemotoroptimalisering

Selv om søkemotoroptimalisering (SEO) hovedsakelig fokuserer på relevant og kvalitetsrikt innhold, stiller søkemotorer stadig strengere krav til den tekniske aspekten av SEO. Vi dykker ned i den tekniske kvaliteten på ditt nettsted.

Hastighet & teknisk tilstand

Ideelt sett bør nettsider laste inn på under 2 sekunder. Treg sideinnlasting kan betydelig påvirke brukeropplevelsen negativt. Vi evaluerer hastigheten på nettsiden din og presenterer forslag til mulige forbedringer.

Kom i gang


Ved å bestille en uforpliktende kartlegging, bekrefter jeg at at Ivo kan kontakte meg, enten via e-post eller telefon.