Konverteringsrateoptimalisering (CRO)

CRO for netthandel handler om å forbedre nettstedets design og funksjonalitet for å øke salgskonverteringer. Vi jobber med dette gjennom å analysere besøkende sin atferd, utforme hypoteser og teste tiltak for nettstedets design, og avgjøre hvordan dette påvirker konverteringsraten.

Prinsippet med CRO er å gjøre det enklere for besøkende å finne det de leter etter, legge varer i handlekurven og betale for dem. Med bedre design og smarte salgstiltak kan du få flere kunder til å fullføre kjøpene sine, og komme tilbake for en like god opplevelse hver gang.

 

UX-design (UI/UX)

User Experience, kalt UX eller brukeropplevelse, er et viktig hensyn når det kommer til designet på ditt nettsted for å skape en intuitiv og tilfredsstillende opplevelse for besøkende.

Med fokus på brukervennlighet, et responsivt design og enkel navigasjon, sikrer UX-design en sømløs interaksjon mellom brukeren og plattformen. Ved å forstå besøkendes behov og preferanser, kan en UX-designer skape en engasjerende opplevelse som oppfordrer til gjentatte besøk og bygger et positivt omdømme som er garantert å gi avkastning for din bedrift.


Universell utforming (UU)

Universell utforming handler om å skape lett tilgjengelige og inkluderende digitale opplevelser for alle brukere, uavhengig av funksjonsevne.

For eksempel kan fargevalg, fontstørrelse og hvilken skrifttype man benytter være viktig, eller om du legger undertekster på video eller alt. text på bilder, slik at alle og enhver med ulike forutsetninger kan oppleve nettstedet ditt så godt som mulig.

Ved å implementere tiltak som er bransjestandard for tilgjengelighet og følge retningslinjer for universell utforming, vil dine brukere dra nytte av alle dine digitale flater uansett hva deres behov er.

Med et fokus på UU kan din bedrift føle seg trygg på at dere får utvidet målgruppen dere når ut til, og samtidig fremme likestilling og skape et mer inkluderende digitalt samfunn.


Designsystem

Et designsystem er en samling av elementer, funksjonelle komponenter, og metodikk som samles på èn plattform.

Dette systemet skaper grunnlaget for en effektiv og konsistent designprosess, og muliggjør enkel tilpasning og kontinuerlig utvikling for utviklingsteamet og designere.

I stedet for en statisk designmanual som kan føles som en lovsamling, fungerer et designsystem som en dynamisk og levende styleguide som implementeres direkte.

Med dette systemet kan teamet effektivt opprettholde en enhetlig estetikk for designet på tvers av ulike prosjekter og plattformer, samtidig som det muliggjør raskere iterasjoner og tilpasninger i tråd med utviklingen av produktet.