Hvordan SEO gir økte inntekter

Visste du at det å jobbe med søkemotoroptimalisering er litt som å spare til pensjon? Du starter kanskje på bar bakke, men jobber deg oppover – og etter hvert har all innsatsen din skapt en betydelig merverdi!

Vi øker din synlighet på nett med blant annet:

Hva er SEO?
SEO, eller søkemotoroptimalisering, handler om å gjøre en nettside mer synlig i søkemotorer slik at den når de rette brukerne. Dette gjøres ved å tilpasse innholdet på nettsiden slik at det svarer på det folk søker etter, og at man ivaretar tekniske aspekter som hjelper søkemotoren med å finne og forstå innholdet ditt.

Prosessen starter ofte med en SEO-analyse for å vurdere nettsidens styrker og svakheter, slik som teknisk tilstand, brukervennlighet, og dagens tilstedeværelse i det organiske søket. Deretter utvikles en langsiktig plan med konkrete tiltak for å nå de ønskede målene. Optimaliseringen er en kontinuerlig prosess som justeres og forbedres etter behov.

Ved å optimalisere innholdet og tekniske aspekter til fordel for brukerne, kan du tiltrekke flere besøkende og øke synligheten i søkemotorer. SEO hjelper deg å nå et mer kurant publikum og forbedre nettstedets rangering på Google og andre søkemotorer.

Hva sier eksperten?

Å satse på SEO handler ikke bare om å klatre i søkerangeringene - det handler om å posisjonere merkevaren din for langsiktig suksess. I en digital verden der synlighet betyr troverdighet, vil et fokus på SEO sørge for at du ikke bare blir sett, men også husket.
Portrettbilde av Johan
Johan Schage
SEO Spesialist i Ivo

Dette får du i et samarbeid med oss

Vi utarbeider solide og tverrfaglige SEO-strategier som ivaretar din merkevare og behov. og din kundes beste interesser

Samarbeidspartner

Vi ønsker å være en engasjert del av deres virksomhet og bidra aktivt til både strategi og gjennomføring.

Forarbeid og analyse

Vi setter oss grundig inn i deres bedrift, og deres behov og interesser.

Tverrfaglig samarbeid

En helhetlig tilnærming er essensielt for vår strategi. Du er til en hver tid involvert i fremgangen.

Løpende evaluering

Vi kjører løpende evalueringer for å sikre kontinuerlig forbedring og optimal tilpasning til deres behov.

Samarbeidspartnere & Verktøy

Semrush

Semrush er et svært nyttig verktøy for digital markedsføring, spesielt kjent for sine SEO-funksjoner, bl.a. en omfattende søkeordsdatabase og effektive verktøy for konkurrentanalyse. I tillegg inkluderer Semrush moduler for innholdsmarkedsføring, sosiale medier og betalt søk.

Screaming Frog

Screaming Frog er uten tvil et av de mest essensielle verktøyene for SEO. Dets evne til å gå dypt inn i nettstedets struktur og analysere hver eneste detalj gjør det til et uunnværlig verktøy, spesielt for teknisk SEO.

Relaterte artikler

Prosess

Hvordan vi jobber med SEO

Vi jobber med SEO fra et helhetlig perspektiv, som vil si at vi ser på alt fra nettstedets design og utforming til eksisterende sporing av trafikkdata og strukturering av innhold, for å nevne noe. Et nettsted med en god teknisk tilstand, innhold av kvalitet og relevans, samt god brukervennlighet, er blant det viktigste når det kommer til SEO.

En vanlig prosess for ethvert samarbeid med oss handler om å bli kjent med deg, din bedrift og deres målsetninger, samt markedsbildet, konkurrenter og potensielle vekstmuligheter.

Vi tilpasser prosessen basert på behov og ønsker, men i hovedsak ser en prosess slik ut:

Forbedre brukernes opplevelser og se hvordan resultatene forbedres. La oss diskutere hvordan vi kan oppnå dette sammen: